Autor Wątek: Tabac Wild Ride - Woda po goleniu  (Przeczytany 219 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline WarKa

• Nowy Użytkownik
  • *
  • Podziękowań: 0
  • Miejsce pobytu: Wrocław
Tabac Wild Ride - Woda po goleniu
« dnia: Marca 09, 2023, 12:01:32 »
Hej,

Na wstepie napisze, ze przepraszam za brak polskich znakow bo mam klawiature nie polska  ::)

Chcialbym wam polecic nowa linie Tabac Wild Ride  ;)

Linia zapachowa powstala dosc wczesnie bo jest to rok 2022 wiec nowosc od producenta Tabaca. Zapach jest opisany jako pikantny, cos w tym jest. Zapach w moim odczuciu jest polaczeniem zapachowow Vintage oraz nowoczesnych zapachow. Jest w nim cos ostrego w stylu oraz nuta swiezosci. Mysle, ze zapach sprawdzi sie w przypadku mlodszch wielbicieli TG oraz dojarzyalych facetow  ;).  Cena jest mysle cena z sredniej polki nie jest wysoka ani za niska, w porownaniu z jakoscia produktu daje 10 gwiazdek bioraca pod uwage jakosc i cene, mysle, ze przy wyrobach Mäuer & Wirtz jest to chyba standard. Woda ma dosc spora ilosc alkoholu 71 % ale akurat nie jest to odczuwalne przy goleniu. Biorac pod uwage wlasciwosci pielegnacyjne jak dla mnie super, zawsze mam z tym problem przez to, ze wodz zostawiaja u mnie tlusty film, tutaj po kilku godzinach skora jest matowa a jednoczesnie wlasciwosci lagodzace spelniaja swoje funkcje zostawiajac przyjemny zapach  shave1.  W skladzie skladniki dzialajaco kojaco i nawilzajaco na skore jest rumianek oraz gliceryna, nie ma skladnikow natluszczajacych ale sa nawilzajace i kojace podraznienia.

Butelka jest w aluminiowym butelce typu sprawy, jak dla mnie jest to plus bo pozwala to dozowac ilosc uzytego produktu.

Wiec podsumowujac:

Zapach - 9 na 10
Wlasciowosci nawilzajace - 6 na 10 (niska ocena ale dla mnie to jest jako plus  beer)
Trwalosc zapachu - 8 na 10
Wlasciwosci lagodzace - 10 na 10 ( Po dzisiejszym uzyciu nie czuje jakiekolwiek podraznienia mimo 4 raz uzytego Feathera zyletki w maszynce IKON b1 open com)

8)

Offline Maxikaz

• Użytkownik
  • **
  • Podziękowań: 3
Odp: Tabac Wild Ride - Woda po goleniu
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 09, 2023, 12:49:57 »
Polecenie ma charakter bezinteresowny, czy jesteś producentem tej wody? To rekomendacja konsumenta czy lokowanie produktu? hmmm
Marilyn Monroe: "Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać..."

Rockwell 6S (rączka Stando), Stando Mara

Offline WarKa

• Nowy Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 09, 2023, 13:00:19 »
Skoro uważasz, że producenta to niech tak będzie. Myślę że dobra marka nie musi ingerować w publiczne forum aby zdobyć zadowolone osoby z produktu. Jestem konsumentem ale mogę być producentem.

Offline Mokasyn86

• Stały bywalec.
  • Podziękowań: 41
  • Miejsce pobytu: Gliwice
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 09, 2023, 13:13:49 »
ASy są tylko w sprayu ? Nie ma normalnej "dziurki" ?

Offline WarKa

• Nowy Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 09, 2023, 14:18:26 »
Szczerze mówiąc nie wiem. Dostałem w prezencie  :) na internecie szukałem to tylko *splash*