A tak Panowie na marginesie, ja to tam bardzo lubię filmiki goleniowe i oglądam ich sporo, ale czy to jest normalne żeby przez czterdzieści minut patrzeć jak jakiś facet się goli?
Ja też bardzo lubię i dużo oglądam, polskich i anglojęzycznych. Rodzinka (żona, córka już pełnoletnia i syn lat 12) jeszcze jakiś czas temu się dziwili, jak można oglądać, czasem godzinami, jak się jakiś inny facet goli

. Teraz ich to nie dziwi. Córka jak czasem wejdzie i zerknie na mój ekran mówi "o znowu oglądasz jak jajko się goli" i uśmiech. A oglądam dużo, bo zawsze można podpatrzeć a to jakąś nową technikę, a to jakiś nowy sprzęt, albo kosmetyk do golenia czy po. Polskich materiałów jest mało i czuję niedostatek. Obejrzę wszystkie i potem muszę czekać, albo wchodzić na kanał "jajka" czyli IAMCDB itp.
@japurek,
@les ma rację. Możesz pokazać swoją przygodę z brzytwami. Nie ma takich filmów polskich.
@judgebien - dzięki serdeczne!
@Piciu - przepraszam, że Ciebie pominąłem - też mnie zainspirowałeś.

Panowie, jutro około południa (albo szybciej) będę nagrywał golenie FEATHER ARTIST CLUB SS. Potrzebna mi Wasza nieoceniona pomoc. A mianowicie chodzi o ocenę jakości obrazu z kamerki sportowej oraz porównania jakości dźwięku z tejże kamerki i dźwięku nagranego dyktafonem. Proszę nie patrzcie, że obraz jest w 24 fps. Docelowo będzie w 60 fps. Chodzi o kąt, ta kamerka ma szerokokątny obiektyw i nie wiem czy lepszy obraz z niej, czy z telefonu. Chociaż mój telefon ma przypadłość z "pompowaniem" podczas ostrzenia. Może to być męczące dla oczu oglądającego. Z nowej kamerki obraz będzie jak żyleta. Tylko z pośpiechu dałem projekt 24 fps zamiast 60 fps

. Proszę nie śmiejcie się też z udawanego golenia, musiałem coś gadać podczas nagrania, z szawetką w ręku było łatwiej

.
Film jest niepubliczny, ale znając linka można go obejrzeć (ważne, żebyście przesłuchali całość, najlepiej na dobrych słuchawkach, ale niekoniecznie):