Hej,
Na wstepie napisze, ze przepraszam za brak polskich znakow bo mam klawiature nie polska

Chcialbym wam polecic nowa linie Tabac Wild Ride

Linia zapachowa powstala dosc wczesnie bo jest to rok 2022 wiec nowosc od producenta Tabaca. Zapach jest opisany jako pikantny, cos w tym jest. Zapach w moim odczuciu jest polaczeniem zapachowow Vintage oraz nowoczesnych zapachow. Jest w nim cos ostrego w stylu oraz nuta swiezosci. Mysle, ze zapach sprawdzi sie w przypadku mlodszch wielbicieli TG oraz dojarzyalych facetow

. Cena jest mysle cena z sredniej polki nie jest wysoka ani za niska, w porownaniu z jakoscia produktu daje 10 gwiazdek bioraca pod uwage jakosc i cene, mysle, ze przy wyrobach Mäuer & Wirtz jest to chyba standard. Woda ma dosc spora ilosc alkoholu 71 % ale akurat nie jest to odczuwalne przy goleniu. Biorac pod uwage wlasciwosci pielegnacyjne jak dla mnie super, zawsze mam z tym problem przez to, ze wodz zostawiaja u mnie tlusty film, tutaj po kilku godzinach skora jest matowa a jednoczesnie wlasciwosci lagodzace spelniaja swoje funkcje zostawiajac przyjemny zapach

. W skladzie skladniki dzialajaco kojaco i nawilzajaco na skore jest rumianek oraz gliceryna, nie ma skladnikow natluszczajacych ale sa nawilzajace i kojace podraznienia.
Butelka jest w aluminiowym butelce typu sprawy, jak dla mnie jest to plus bo pozwala to dozowac ilosc uzytego produktu.
Wiec podsumowujac:
Zapach - 9 na 10
Wlasciowosci nawilzajace - 6 na 10 (niska ocena ale dla mnie to jest jako plus

)
Trwalosc zapachu - 8 na 10
Wlasciwosci lagodzace - 10 na 10 ( Po dzisiejszym uzyciu nie czuje jakiekolwiek podraznienia mimo 4 raz uzytego Feathera zyletki w maszynce IKON b1 open com)