Autor Wątek: Na czym wykańczać?  (Przeczytany 21566 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline skoczek

• Użytkownik
  • **
  • Podziękowań: 0
  • Miejsce pobytu: Sztum
Odp: Na czym wykańczać?
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 05, 2014, 23:23:58 »
Siema jestem nowy. Tez probowalem na rozsutecu naostrzyc brrzytwe i nic. Dodatkowo kupilem okruch coticule do pasty sciernej. I nic. Co moge zrobic, zeby brzytwa byla naostrzona. Ja sie wogole na tym jeszcze nie znam. Tu czytalem, ze jakies tlenki stosujecie oprocz rozsuteca... O co chodzi? ???
"(...) nie mów, że jesteś niewinny. Bo to obraża moją inteligencję. I bardzo mnie wkurza". Michael Corleone

Offline Mikolaj

• *
  • Podziękowań: 5
  • Miejsce pobytu: Danzig
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 06, 2014, 09:58:20 »
Ja wykańczam na kamieniu 12k
a tu puszczam ci  do poczytania info o tlenku
http://brzytwa.org/forum/index.php?topic=1262.0
Czyny za życia brzmią echem w wieczności

bihac

« Odpowiedź #17 dnia: Maja 06, 2014, 10:15:41 »
Witaj skoczek, temat jest bardzo szeroki, nie ma też pewności, że początkowe etapy ostrzenia takie jak wyprowadzenie KT przebiegły dobrze. Trudno więc ocenić czy powinieneś już wykańczać...biorąc pod uwagę, jak sam wspomniałeś: nie masz o tym pojęcia...zerknij tu: http://brzytwa.org/forum/index.php?board=59.0
poszukaj kogoś kto ją naostrzy i będziesz miał odniesienie do tego co Ci wyszło i będziesz miał ostrą brzytwę. Dwie pieczenie na...:)
« Ostatnia zmiana: Maja 06, 2014, 10:22:31 wysłana przez bihac »

Offline wymuskany

• Aktywny użytkownik
  • Miejsce pobytu: szczecin
« Odpowiedź #18 dnia: Maja 06, 2014, 11:11:47 »
Skoczek opisałem ci jak ja przechodziłem ostrzenie na rozsutecu na privie. Pozdrawiam
Brzytwa: BONSA Solingen, Niemcy 6/8
Piana: Edwin Jagger limes & pomegranate
Pędzel : dzik forumowy
Nie rób rzeczy nieodwracalnych, nie słuchaj rad ludzi z którymi nie chciał byś się zamienić miejscami...

Offline skoczek

• Użytkownik
  • **
  • Miejsce pobytu: Sztum
« Odpowiedź #19 dnia: Maja 06, 2014, 15:05:53 »
poszukaj kogoś kto ją naostrzy i będziesz miał odniesienie do tego co Ci wyszło i będziesz miał ostrą brzytwę. Dwie pieczenie na...:)
Już się zgłosiłem do Mikolaja. ook
"(...) nie mów, że jesteś niewinny. Bo to obraża moją inteligencję. I bardzo mnie wkurza". Michael Corleone