Autor Wątek: Balsam po goleniu Wars.  (Przeczytany 9727 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bartgee

• Stały bywalec.
  • Podziękowań: 7
  • Miejsce pobytu: Przywidz, pomorskie
Odp: Balsam po goleniu Wars.
« Odpowiedź #30 dnia: Października 05, 2021, 23:38:10 »
Testowałem - mam wszystkie trzy. Poczytaj moje posty z w wątku "to był dobry dzień, ogoliłem się idealnie". Pisałem tam nieco o tym balsamach.

Offline OLO

• Nowy Użytkownik
  • *
  • Podziękowań: 0
  • Miejsce pobytu: POLSKA
« Odpowiedź #31 dnia: Października 07, 2021, 16:29:09 »
Kochani ,dziś w Rossmanku pani wystawiała nową kolekcję
Balsamów, kremów pod oczy z linii Wars w nowych
Szatach graficznych

Offline ŁukaszC4

• Użytkownik
  • **
  • Podziękowań: 0
  • Miejsce pobytu: Polska
« Odpowiedź #32 dnia: Października 08, 2021, 09:46:10 »
Wars teraz zrobił dużą ofensywę.Nawet zaczęli robić dezodoranty i żele pod prysznic.
Wszystkich dezodorantów jeszcze nie testowałem ale raczej nie wyróżniają się niczym od innych (Ani na gorsze ani na lepsze,zapachowo to każdy sam musi ocenić) ale żele pod prysznic to mają wybitnie dobre.

Offline Piotr

• Stały bywalec.
  • Podziękowań: 3
  • Miejsce pobytu: Warszawa
« Odpowiedź #33 dnia: Października 08, 2021, 10:05:31 »
A te żele to Kolega ile czasu używa ? Bo rozumiem, że o nowych mowa...

I żeby Modom roboty nie dodawać to mozna się przenieść do wątku ogólnego o nowych produktach M.   https://brzytwa.org/forum/index.php?topic=16990.msg381557;topicseen#new

Offline Kamilmcmxc

• Aktywny użytkownik
  • Podziękowań: 2
  • Miejsce pobytu: Kraków
« Odpowiedź #34 dnia: Października 14, 2021, 20:13:01 »
Oglądałem ostatnio w Rossmanie te balsamy i krem do golenia z linii sensitive. Problem w tym, że otwierając balsamy w ogóle nie mogłem wyczuć zapachu ani linii classic ani tej drugiej, jednak cieszy mnie, że marka nie umarła, bo mam do niej duży sentyment.

Offline bartgee

• Stały bywalec.
  • Podziękowań: 7
  • Miejsce pobytu: Przywidz, pomorskie
« Odpowiedź #35 dnia: Października 14, 2021, 20:45:20 »
Te nowe balsamy porażka trochę. Jeśli chodzi o zapach, to tak jak pisze @Kamilmcmxc, CLASSIC i SENSITIVE są praktycznie bezzapachowe. Jak weźmie się bardzo długieeeeego niucha z tubki CLASSICA to gdzieś tam w oddali majaczy znajomy zapach, ale niestety tylko majaczy, więc porażka. FRESH pachnie podobnie do FRESH AS, ale jednak trochę inaczej i mniej intensywnie - czyli w zasadzie prawie nie pachnie też ;D. Bardzo liczyłem na CLASSICA, że będzie tak samo pachniał jak AS z tej samej linii. Jeśli chodzi o właściwości to jedynie SENSITIVE i FRESH były OK, ale wyłącznie jako uzupełnienie po nałożeniu EDC na twarz. Fajnie się wchłaniały i nie pozostawiały zbyt tłustej skóry. Nie wiem jeszcze jak wszystkie te balsamy zachowują się po dłuższym, codziennym stosowaniu. Za jakiś czas to sprawdzę, jak nadejdą ujemne temperatury. Wtedy częściej będę sięgał po balsam zamiast AS czy EDC.