Cześć!
Chciałbym kupić zestaw gotowy do golenia, naostrzona brzytwa + pas. Przegladałem internet i forum, i w polsce ciezko, za granica zdarza się ale tez rzadko. No i pomyslalem sobie ze chyba wole zaplacic pasjonatowi z Polski niz przeplacic ze sklepu z UK. Czy mamy na forum (na pewno mamy :-) ) pasjonata, ktory by skompletowal zestaw gotowy do golenia?
Na codzien gole się Kai Captain, wiec golenie "brzytwa" jako takie nie jest mi obce. Jestem jednak zapracowany i bardzo chetnie zaplace za zdjecie ze mnie organizacji i szukania co powinienem kupic, a pozniej komu wyslac do ostrzenia. Jesli ktos jest zainteresowany, prosze o PW, lub maila - rchybicki@gmail.com. Wszystko mi jedno czy brzytwa będzie nowa czy uzywana, ale chce zeby byla dobrej jakosci i musi byc naostrzona, gotowa do golenia. Moze masz uzywana brzytwe naostrzona, lub umiesz ostrzyc i kupisz dla mnie uzywana lub nowa i naostrzysz. Do tego sensowny pas/pasy. Ja za wszystko place z gory + za usluge, w zwiazku z tym nie moze to byc swiezy uzytkownik tutaj, tylko ktos kto jest juz "dluzej". Super by bylo gdybym ta brzytwe mogl tej osobie raz na jakis czas odeslac na ostrzenie (odplatnie).
Z gory przepraszam, za to ze post nie jest w dziale kupie, ale tam wymagane jest 30 postow a tak jak pisalem ciezko u mnie z czasem. Mam nadzieje ze zrozumiecie, dzięki!