Witam Wszystkich
Chciałem przedstawić pomysł na moją miseczkę do golenia który przedstawiłem Pani Joasi z PRACOWNIA CERAMICZNA "MRUKI".
Miseczkę zamówiłem u Joasi wcześniej z Nią korespondując jak ona ma wyglądać, jaki ma mieć kolor i wykończenie, jaka ma być duża czyli wysokość i jej szerokość i wszystko co jest związane z jej wyglądem.
Po tych szczegółowych ustalenia Joasia kontaktowała się ze mną przedstawiając mi na fotkach wyniki produktu jaki powstaje z pod jej ręki, a ja albo to zatwierdzałem albo jeszcze coś zmieniałem. Suma sumarum dzięki Jej cierpliwości i pomocy w ustaleniu ostatecznego wyglądu powstała miseczka jak poniżej
Jeszcze za nim ją pokażę na fotkach podam kilka surowych faktów
Waga -
317 gWysokość -
44 mmSzerokość po zewnątrz -
114 mmSzerokość wewnątrz -
102 mmKolor na zewnątrz - czarny
Kolor wewnątrz - góra ścianek ciemno niebieski/granatowy przechodzący w krwisto czerwony wyglądający jak skóra jakieś gada/płaza

Samo wyrabianie miany w miseczce bardzo proste gdyż w mojej ręce leży ona idealnie. Chciałem tej wysokości miseczkę ale ostatnio przyzwyczajony praktycznie do 2 razy wyższej muszę jednak wyprawiać mniej nonszalanckie ruchy bo trochę jednak rozchlapuje pianę.
Nie mam fotki miski wypełnionej zrobioną pianą ale poniżej kilka fotek ze pędzlami dla porównaniu jaką ona ma wielkość