@Pimps - wiedzieć to wiem ale przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Golę się następnym razem, czuję że żyletka nie idzie już tak gładko to obracam maszynkę i jadę drugą stroną.
@yace k _b - maszynka bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Moim zdaniem łagodny ale skuteczny sprzęt do codziennego golenia. Golę się nią już sporo czasu i złego słowa na nią nie powiem.
@Tomek 24 - dziękuję bardzo

Z goleniem żuchwy to musiałem sobie jakiś sposób wymyślić, zwłaszcza lewa strona jest bardzo podatna na podrażnienia. U mnie z włosem na szyi to właśnie z dołu do góry. Tanie produkty podyktowane były sytuacją, miałem naprawdę fajną kolekcję dobrych kosmetyków, mydeł, musiałem zrobić nie tylko krok ale przebiec cały maraton tyłem, totalne uwstecznienie. Musiałem nauczyć się z nimi obchodzić, często znieść ich zapachy. Tak to już jest ale kontynuuje pasję tylko na dużo niższym poziomie produktowym.
@grabi - dziękuję

zanim zacząłem używać tanich kremów wyrabiałem pianę w miseczce, szkoda mi było moczyć mydeł, miałem ich naprawdę sporo, goliłem się nimi w rotacji.